Welcome to my crazy dog world :D

Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Bettan - 3 januari 2009 12:22

Fan vad sjukt, jag som satt o skrev om snö i torsdags här. Och idag kommer det snö :D jippie!!!!!!

Har än så länge bara kommit lite, men det snöar för fullt så jag hoppas verkligen detta får ligga ett par dagar, kanske veckor :D

Hoppas oxå att det fortsätter vara kallt, några minus varje dag, vore gött!

Så man verkligen känner att det är vinter =)


"Hej mitt vinterland.."

Av Bettan - 3 januari 2009 10:46

Jag är förbannad, sjukt upprörd!

Jag har jobbat på Lagerbergs i 4 år, och under dem 4 åren har jag varje dag haft mina radio hörlurar på mig! Och jag har ofta tänkt att det måste vara en av världens bästa uppfinningar, hörselskydd och radio i ett. Perfekt lixom!


Men från och med 1 Januari 2009, får vi inte ha dem längre! Nej då kan dem erbjuda ett par hörselskydd utan radio istället. Vad är det för mening med hörlurar utan radio? Det är min tanke! I o med att jag är van vid att ha radion, och jag älskar mina radio hörlurar! Dem har varit ljuset på jobbet lixom, kunna stå och arbeta och samtidigt lyssna på musik.


Allting handlar om hygien säger dem, andledning till dem tar bort dem för oss är att dem säger de sprider sig bakterie på dem då vi är och rattar in ljudet lr kanaler. Och jag ska då säg att det inte inte ofta jag är med mina handskar på hörlurarna!

Jag hade fan kunnat skriva under ett papper på att jag Aldrig mera skulle röra hörlurarna med handskarna, att jag hade tvättat min lurar Varje dag innan och efter jobbet om det skulle va så...


Jag är helt knäckt för detta kan jag upprikigt säg, hade det inte varit för finanskris och massa varsel, hade jag fan sagt upp mig igår!!!

Jag kan inte tänka mig gå till jobbet en enda jävla dag, utan mina radio hörlurar!!!


Vi är inte så många som använder hörlurar på jobbet, jag tycker fan Lagerbergs kunde arbetat för oss anställda. Och gjort allt i deras makt för att låta oss ha lurarna kvar, istället för att bara ta bort allt från oss... Sjukt!


FÖRBANNAD!!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Hund Länkar

Bloggar

EN FAVORIT!

My One And Only


Ovido - Quiz & Flashcards